ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Γάσπαρης Ιωάννης | Γλυφάδα Αττικής

Η τέχνη του ελαιοχρωματισμού μπορεί να δώσει στο κτίριο το στυλ που εσείς επιθυμείτε, είτε αυτό είναι απλό, μοντέρνο ή κλασσικό. Μονόχρωμες επιφάνειες, έντονοι ή και απαλοί συνδυασμοί χρωμάτων, μοναδικά σχέδια, ξεχωριστές τεχνοτροπίες και πολλά ακόμα που μπορούν να κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό και να σας φτιάξει την διάθεση.

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να ανανεώσετε το χώρο σας ή και για ένα απλό φρεσκάρισμα των τοίχων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με όρεξη για δημιουργία και απεριόριστη φαντασία, η επιχείρησή μας “ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Γλυφάδα Αττικής και το έμπειρο προσωπικό της, μπορούν να αναλάβουν τον ελαιοχρωματισμό του χώρου σας και να σας προτείνει τα κατάλληλα χρώματα για ένα φωτεινό μοντέρνο ή κλασικό και ισορροπημένο χώρο.
 

 


 

 
ΒΑΦΟΥΜΕ
  Οικίες - Εξοχικά
  Καταστήματα
  Ξενοδοχεία - Καφετέριες
  Δημόσια Κτίρια
  και οποιοδήποτε άλλο κτίριο επιθυμείτε στην Γλυφάδα και σε όλη την Αττική.
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Διαθέτοντας κατάλληλη πείρα και παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις της διακόσμησης, μπορούμε να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε αλλά και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που θα ταιριάξει και θα αναδείξει τον χώρο σας.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία. Θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Γλυφάδα και όλη την Αττική.