ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
Γάσπαρης Ιωάννης | Γλυφάδα Αττικής

Οι γυψοσανίδες είναι υλικό που στην εποχή μας προτιμάτε ιδιαίτερα για ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων, την διαμορφώσεις χώρων νέων οικοδομών και επαγγελματικών χώρων και αυτό γιατί είναι σταθερό υλικό που προσφέρει ευελιξία σχεδιασμού, εξαιρετική τελική επιφάνεια για βάψιμο, είναι οικονομική επιλογή και ο χρόνος κατασκευής μικρός.

Με τις κατασκευές γυψοσανίδων η φαντασία και η δημιουργικότητα απελευθερώνεται. Αισθητικά, επιτρέπει δημιουργίες πολύπλοκες και μοναδικές, με επίπεδες και καμπύλες κατασκευές.

Η επιχείρησή μας “ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Γλυφάδα Αττικής, μπορεί να αναλάβει κατασκευές με γυψοσανίδες και τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Γλυφάδα και σε όλη την Αττική, παρέχοντάς σας αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες με υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ψευδοροφές
  Χωρίσματα
  Ράφια
  Εσοχές Γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς
  Τζάκια από Γυψοσανίδα
  Ειδικές κατασκευές
 
Σε όλες τις κατασκευές με γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και το κοστολόγιο που σας γνωστοποιούμε από την αρχή του.

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και στην διαρκεί ενημέρωσή μας για ότι νέο υπάρχει γύρω από τις κατασκευές με γυψοσανίδες, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει μοναδικές λύσεις για τον χώρο σας που θα καλύψουν τις ανάγκες σας πλήρως.

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουρη ότι θα προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Γλυφάδα και όλη την Αττική.