ΜΟΝΩΣΕΙΣ

 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Γάσπαρης Ιωάννης | Γλυφάδα Αττικής

Η μόνωση σε ένα κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.

Η επιχείρησή μας “ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Γλυφάδα Αττικής, ειδικεύεται στην σωστή και αποτελεσματική μόνωση κάθε κτιρίου. Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε την θερμομόνωση, υγρομόνωση και θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας ένα άριστο αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 

 


 

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ
Η θερμομόνωση, υγρομόνωση και θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας πραγματοποιείται με τα πιο ανθεκτικά και άριστης ποιότητας υλικά για άριστα αποτελέσματα εργασιών.

Το έμπειρο προσωπικό μας αφού μελετήσει το χώρο σας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου εξυπηρετώντας άμεσα την Γλυφάδα και όλη την Αττική.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Γλυφάδα και όλη την Αττική.