ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

 
 
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Γάσπαρης Ιωάννης | Γλυφάδα Αττικής

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου σημαίνει ανανέωση και ένα νέο ξεκίνημα που έχει άμεση σχέση με την ζωή μας. Μπορεί η διαδικασία να σας φαίνεται επίπονη και κοστοβόρα αλλά όχι εάν επιλέξετε τον σωστό τεχνίτη.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ιδανικές λύσεις για την σωστή αξιοποίηση των χρημάτων σας και ορθή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ώστε να έχετε ένα χώρο στα γούστα σας και στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Η επιχείρησή μας “ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Γλυφάδα Αττικής, διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει την άμεση αναπαλαίωση του κτιρίου σας προσφέροντάς σας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για ανακαινίσεις με το κλειδί στο χέρι.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ελαιοχρωματισμούς - Τεχνοτροπίες
  Γυψοσανίδες
  Επενδύσεις Πέτρας
  Κατασκευές Τζακιών
  Χτισίματα - Σοβατίσματα
  Κεραμοσκεπές
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων
  Μονώσεις Κτιρίων
 
  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Υδραυλικές Εργασίες
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  Τοποθέτηση Laminate
  Τέντες
  Μερεμέτια
  αλλά και οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την ανακαίνιση του χώρου σας.

 


 

 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελετάμε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρό σας. Μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε βήμα-βήμα την ανακαίνιση του χώρου σας. Παράλληλα, διαθέτουμε και το κατάλληλο τεχνικό δυναμικό για τυχόν επισκευές που θέλετε να γίνουν.

Οι έμπειροι και άρτια εξειδικευμένοι τεχνίτες μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμοι για να αναλάβουν από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο την ολική ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση του χώρου που εσείς επιθυμείτε, είτε οικιακού είτε επαγγελματικού.

Άμεσα και υπεύθυνα είμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε αρμοδίως την ιδανική για εσάς λύση για την ανακαίνιση του κτιρίου σας στην Γλυφάδα και σε όλη την Αττική.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Γλυφάδα και όλη την Αττική.