ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πλήρης Ανακαινίσεις Κατοικιών & Επαγγελματικών Χώρων Γλυφάδα Αττικής

Η επιχείρησή μας “ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Γλυφάδα Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την πλήρη ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στην Γλυφάδα και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις, καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία αποτελούνται από έμπιστους και υπεύθυνους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, τοποθέτηση πέτρας, κατασκευή και τοποθέτηση τζακιών, σοβατίσματα, χτισίματα, κεραμοσκεπές, τοποθέτηση πλακιδίων, θερμομονώσεις ταρατσών, σιδηροκατασκευές, γυψοσανίδες, υδραυλικά παντός τύπου, μερεμέτια.

Ακόμη, αν επιθυμείτε ντουλάπια κουζίνας και ντουλάπες δωματίου. Τοποθέτηση Laminate, τέντες, αλουμίνια, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, αναπαλαιώσεις κτιρίων αλλά και την πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, με το κλειδί στο χέρι.
 

 


 

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χωρίς κακοτεχνίες. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας ενώ παράλληλα φροντίζουμε ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός.

Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε πάντα μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για την ανακαίνιση του χώρου σας, δεν αναπαυόμαστε ποτέ, αλλά φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και των ανακαινίσεων. 

Έτσι, μένουμε διαρκώς ενήμεροι για νέες μεθόδους και πρακτικές που θα επιφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις ανακαινίσεις, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Γλυφάδα και σε όλη την Αττική στοχεύοντας πάντα στην πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.

 


 

Κύριος στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε, αλλά και να το φέρουμε σε πέρας πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Γλυφάδα και όλη την Αττική.